...ja hieman suurempi ensin. Kuten kuvasta voikin mahdollisesti päätellä, Kössi palkittiin viime sunnuntaina kerhomme vuosikokouksessa vuoden 2008 agilitykoirana. Kyllähän sitä viime vuonna tuli kisailtua, mutta en ikinä olisi uskonut että näinkin korkealle sijoittuisimme. (Veikkasin itse korkeintaan toista sijaa, joten yllätys oli iloinen.) Saimme jopa nimemme kaiverrutettuna (onko tuo edes virallisesti sana?) kiertopalkinnon laattaan. Että näin Kössin menestyksekäs kisaura palkittiin ja tähän on sitten hyvä lopettaa tavoitteellinen kisaaminen :)

Kuvanottohetkellä ei ole vahingoitettu eläimiä tai tekokasveja.

Hankin tänään -vihdoin ja viimein- vuoden 2009 lisenssin. Seuraavaksi toivon mukaan suuntaamme Varkauteen maaliskuun 14. päivä, josta meidät voi sitten bongata. Mahdollisesti käväisemme tänä vuonna myös nuorten SM:ssä, joka viime vuonna jäi väliin pitkän välimatkan takia, sekä muutmia lähialuiden kisoja.

Kennelimme nettisivut ovat vielä hieman kesken, mutta yritän ryhdistäytyä nyt hiihtolomalla ja saada ne julkaistua. Eiväthän nuo olekaan viivästyneet kuin vuoden... Samalla aloitan kunnolla tämän blogikirjoittelun.