Otsikko kertookin. Tämä ikuisuusprojekti on siis viimeinkin valmis. Siis lähes valmis, sillä kuvagalleriat puuttuvat lähes kokonaan. Kun niissä on niin iso työ ja minähän olen laiska ihminen... :P Saatte varmaan joskus myöhemmin nähdä niitä kuvia. Mutta siinä voi sitten kestää jonkin aikaa. Sivuja saa toki muuten käydä kurkkaamassa.

Ja sitten satuilen tähän hieman tämänhetkisiä kuulumisia. Lissu (Hukkapätkän Vii) oli meillä tässä muutaman päivän ajan hoidossa. Harmiksi en yhtään kuvaa tajunnut napata. Yhteiselo sujui kuitenkin hyvin Hipun kanssa. Kössi taas ei tapansa mukaan välittänyt pätkääkään. Tosin tälläkertaa Hipun juoksut saattoivat varastaa Kössin viimeisetkin havainnointikyvyn rippeet ulkopuolisesta elämästä. Kössin maailma kostuu tällä hetkellä vain ja ainoastaan niiiiin hyväntuoksuisesta Hipusta. Mietin jo tässä että pitäisiköhän Kössi-ressu leikkauttaa, kun sitä tuskin tullaan jalostukseen käyttämään ja Hipun juoksuista on sille vain päänvaivaa. Toisaalta se olisi hyvä juttu ja toisaalta taas ei. Täytyy vielä miettiä asiaa, mutta saa pitää pallinsa ainakin toistaiseksi ;)

Kun nyt Hipun juoksuista sattui olemaan puhetta, niin myös Lyytillä (Hukkapätkän Koo) olivat juoksut alkaneet. Heidän toinen koiransa, Ossi-snautseri on kuitenkin leikattu, niin eipähän ainakaan ole samanlaista ongelmaa kuin täällä. Lyyti on ilmoitettu myös Kontiolahdella 15.3. pidettävään beaglein erikoisnäyttelyyn. Pääsee neiti näyttäytymään pentuluokassa. Lissu on meillä tuohon ajankohtaan hoidossa, joten näillä näkymin Lissu on tulossa turisteilemaan, mikäli näyttelypaikalle saa ottaa ulkopuolisia koiria. Mutta katsomaan (ja kuvamaan) olemme menossa joka tapauksessa ja lupaamme pitää peukkuja Lyytille.

Tänä aamuna oli niin hieno sää, että tarkotukseni oli napsaista muutama kuva koirista aamulenkin jälkeen. Kuinkas sitten kävikään? Taivas meni pilveen, joten kuvaaminen ei sitten innostanutkaan. Mutta eiköhän tässä vielä tule aurinkoisia päiviä. Nyt kun on uusi objektiivikin, niin pitäisi sitä päästä kunnolla testailemaan.

Niin ja piti vielä sanomani, että emme sitten olekaan menossa Varkauteen kisaamaan. Arvoin pitkään jaksanko lähteä, koirasta sitten puhumattakaan ja päädyin sitten olemaan ilmoittautumatta. Kolmosluokassa nuo päivät tuppaavat vähän venähtämään, joten Kössikin pääsee rutkasti helpommalla kun ei lähdetä niin kauas. Pidämme taas pientä kisataukoa ja ilmoittaudumme ehkä sitten johonkin lähialueen kisaan.