Niinhän siinä sitten kävi, että lähdimme Joensuuhun kokeilemaan millaista on meno kolmosluokassa. Mediluokassa oli paljon koiria, joten päivä venyi melko pitkäksi. Kössi jaksoi kuitenkin hienosti epäilyistäni huolimatta ja vauhtiakin oli jälleen ihan riittävästi.

Ensimmäiseltä radalta hylky. Keppien jälkeiselle putkelle oli hyvin tiukka käännös, mikä ei minulta oikein onnistunut ja koira ampaisi hieman epäröiden väärään päähän. En sitten enää jäänyt korjaamaan virhettä (vaikka aluksi meinasinkin), vaan jatkoin matkaa niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Kössille on paljon parempi, että sille ei näytä menikö se nyt oikein vai väärin. Näin into touhuun säilyy paremmin.

Toiselta radalta tuli sitten vitonen rimasta sekä kolme sekuntia aikavirhettä. Tämä oli mielestäni aika nappiin mennyt rata, vaikkakin yhdellä hypyllä tuli hieman takkuiltua ja putken jälkeen koira eksyi vähäksi aikaa. Mutta kaiken kaikkiaan kisoista jäi hyvä mieli. Kolmosluokka ei ehkä ole meitä varten, mutta silti jatkamme kisailua satunnaisesti omaksi iloksemme.